Eén aanspreekpunt voor al uw werken, bel Schoofs Kevin Algemene dak- en schrijnwerken.

Carports in alle vormen en stijlen
De juiste bescherming voor uw voertuig

Deze schrijnwerker uit Olen gaat niet alleen in uw interieur aan de slag, ook rond uw woning of kantoor heeft Schoofs Kevin Algemene dak- en schrijnwerken een aanbod in huis dat u zeker zal interesseren. Zo plaatst de zaak carports die één geheel vormen met uw woning. Ook tuinhuizen worden voor u ontworpen en geplaatst.

Carports bouwen

Geef uw wagen of ander voertuig het geschikte onderdak met de bouw van een carport. Dankzij deze toepassing beschikt u meteen over een veilige en vooral vlot op te bouwen parkeerplaats. Carports kunnen in alle vormen, maten en stijlen worden voorzien. Ook voor de afwerking geeft deze schrijn- en dakwerker u diverse opties.

Tuinhuizen plaatsen

Wie carports zegt, denkt ook meteen aan tuinhuizen of poolhouses in de tuin. Ze vormen een handige en efficiënte bergruimte voor spullen uit de tuin of voor aan het zwembad. Heeft u er nood aan één? Schoofs Kevin Algemene dak- en schrijnwerken bouwt ze in de meest uiteenlopende stijlen met afgewerkte muren en daken.

Advies op maat

Wanneer u reeds een idee heeft over het uiteindelijke uitzicht van uw tuinhuis of carport gaat zaakvoerder Kevin Schoofs meteen aan de slag. Ook wanneer u nog geen idee heeft, is de Olense firma uw ideale partner. Het bedrijf reikt u ideeën aan en toont welke materialen erg geschikt zijn voor uw project. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met uw budget.

Contact

Aarzel niet om een afspraak te maken voor de bouw van carports. Vanuit Olen komt Schoofs Kevin Algemene dak- en schrijnwerken naar u toe voor feilloze werken.

Heeft u een vraag?

Contact

Ruime ervaring

Vrijblijvende offerte

Adviesverlenend

Correcte prijzen